loading

UTILEV® - Utilitatea in care poti avea incredere™

Intr-o lume aflata in continua miscare, exista o cale de a transporta bunurile de la o locatie la alta eficient, la timp si cu cheltuieli scazute.

Pentru a indeplini aceste cereri, gama disponibila de stivuitoare UTILEV ofera echipamente de manipulat la costuri reduse pentru aplicatii, in special acolo unde utilizatorii solicita echipamente fara functii suplimentare sau atasamente.

Gama de produse a fost creata astfel incat sa fie usor de utilizat si intretinut, fiind asigurata de disponibilitatea pieselor de schimb din stoc sau cu termen de livrare mic.

Simplu de utilizat

Compartimentul operatorului are un design ergonomic, cu o configuratie familiara, ceea ce confera un confort sporit operatorului, prevenind oboseala din timpul operatiilor de manipulare. Gama de echipare standard si optionalele te ajuta sa configurezi stivuitorul in conformitate cu nevoile aplicatiei.

Usor de intretinut

Datorita simplitatii componentelor, service-ul se poate face rapid si usor, chiar si atunci cand calculatoare sau aparate de diagnosticare nu sunt disponibile.

Ti-l poti permite

Folosirea componentelor, de inalta calitate, robuste, filtrarea eficienta si racirea foarte buna au ca rezultat o functionare sigura si uzura scazuta. Aceasta - impreuna cu cheltuielile reduse pentru inlocuirea pieselor de schimb - ajuta la scaderea cererilor de service, dar si a costurilor.

Stivuitoarele UTILEV ofera o solutie ideala acolo unde stivuitoarele sunt utilizate cu un regim usor de lucru pe parcursul saptamanii de lucru.

Simplu de utilizat, usor de intretinut si pe care ti-l poti permite: UTILEV - Utilitatea in care poti avea incredere.