loading

De 16 ani Cemps are un rol important in furnizarea de solutii complete pentru produse de ridicat. Compania noastra este dedicata dezvoltarii activitatilor de transport, depozitare, manipulare marfa, iar angajatii nostri accepta provocarile unei imbunatatiri continue a mediului in care oamenii vin in contact cu echipamentele comercializate de noi.

Numele Cemps este asociat in piata cu performanta si cu dorinta de a oferi suport continuu partenerilor in functie de domeniul de activitate specific fiecarei afaceri in parte. 

Deaorece este foarte important sa  identificam solutia corecta aplicabila domeniului de activitate, Cemps este aproape de Dvs. oferindu-va servicii de consultanta pentru:

  • Program de evaluare tehnica a echipamentelor existente la client.
  • Identificare si propunere stivuitor necesar in functie de configuratii pentru potrivire perfecta in mediul de lucru, care sa indeplineasca obiectivele afacerii Dvs cu costuri mici de intretinere.
  • Solutii financiare complete.

Produse si servicii

CEMPS va ofera servicii de inalta calitate cu un personal tehnic calificat, pregatit sa intervina in orice moment la solicitarile sosite pe adresa firmei noastre.

Compania este dealer pentru o gama larga de echipamente de ridicat si transportat impreuna cu dispozitive adaptate aplicatiilor in diverse domenii ca: industrie operatori portuari, industrie metalurgica, industrie materiale de constructii, logistica, transporturi si distributie, industrie automotive, industrie agricola si alimentara, retail si bricolaj, industrie auto, industrie prelucrare lemn.

Punctele de interventie ale Service-ului CEMPS sunt raspandite teritorial astfel incat timpul de raspuns la solicitare sa fie cat mai mic si sa permita reluarea activitatii in conditii dintre cele mai bune.

Respectam un program riguros, efectuam diagnosticari folosind cele mai noi tehnologii si executam reparatii numai cu piese originale. In cazul in care diagnosticarea si/sau reparatia nu se pot efectua la fata locului echipamentele se pot transporta in atelierele CEMPS unde beneficiaza de service complet.

De asemenea CEMPS va poate oferi:

  • Programe de intretinere complete (service) a echipamentelor pentru asigurarea eficientei echipamentelor.
  • Instruire personal deservent.
  • Monitorizare utilizare echipamente, istoric service pentru atingerea indicilor de performanta optimi.

Certificare ISO

CEMPS, datorita standardelor de calitate superioare in relatiile cu partenerii sai, prin prisma   imbunatatirii continue a serviciilor oferite si orientarea catre client este certificata pentru urmatoarele standarde  ISO:

  • Sistem de Management al Calitatii ISO 9001 : 2008
  • Sistem de Management de Mediu ISO 14001 : 2005
  • Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001 : 2008 

Cu aceste sisteme de management implementate CEMPS se va implica pentru respectarea normelor impuse si mentinerea serviciilor prestate la cel mai inalt nivel